Over Marjan Crabtree – The ICT girl

Marjan Crabtree – The ICT girl

Wie is dat dan?

De zwarte koffiedrinker van the ICT girl. Als Online Business Architect (en zelfbenoemd AVG Wijsneus) help ik jou je online business zo optimaal mogelijk te maken en vinden wij voor jou de best passende technische oplossingen zodat jij je online business kunt laten groeien. Ik vind dat jij als zelfstandig ondernemer recht hebt op eerlijk advies voor een betaalbare prijs.

Betere online zichtbaarheid is beter voor business!

Je wordt tegenwoordig overladen met veel te dure oplossingen die jij als zelfstandig ondernemer niet nodig hebt. Het is moeilijk om van deze gigantische hoeveelheid technische bedrijven advies te krijgen waar jij wat aan hebt en niet waar de organisatie beter van wordt. En vaak betaal je veel geld aan dure professionals en krijg je voor elke kleine aanpassing opnieuw een factuur. Ik vind dat dit anders moet!

Wat wil jij uitstralen met jouw online onderneming?

Daarom geef ik jou handvatten en tools waarmee jij direct aan de slag kan! Samen kijken we wat jij met je business wilt bereiken, wat je uit wilt stralen en wat jouw wensen zijn. Ook kijken we naar jouw passie en waar jij heel blij van wordt. Daarna leer ik jou hoe jij je online business beter kan maken dan die van jouw meest succesvolle concurrent, hoe je je processen stroomlijnt en optimaliseert en hoe je de juiste stukjes techniek aan elkaar knoopt.

Heb je nog geen website? Geen probleem, dan maken we samen een prachtige website waarmee jij je concurrenten het nakijken geeft.

Van optimalisatie naar groei

Op het moment dat je alle processen hebt gestroomlijnd heb je tijd, energie en budget vrij om te gaan groeien.

Vraag maar raak! Geen (technische) vraag is mij te gek!

Wat mag je van mij verwachten?

Je krijgt antwoord op al jouw vragen in duidelijk taal die jij begrijpt. Ik deel graag mijn kennis met jou en leg je uit hoe jij je online business zo optimaal mogelijk kunt inrichten.
Hoe je ook besluit met mij samen te werken, het is altijd duidelijk wat je krijgt en wat het kost.

Ik ben duidelijk en eerlijk, zonder flauwekul, zodat jij krijgt wat bij je past en je krijgt vaak meer dan dat je verwacht!

Hoe kom je met mij in contact?

Waarmee kan ik jou helpen? Neem contact met mij op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Wat maakt mij anders?
Ik eet mijn kiwi’s met schil en ben een beetje gek.

Daarnaast probeer ik zo ethisch en milieubewust mogelijk te ondernemen. Mijn hosting is groen en voor elke bestelling die bij mij wordt gedaan plant ik een boom.

Ik heb niet alleen een mooi technisch praatje. Ik ben een ICT-er in hart en nieren, een troubleshooter. Dus als er iets mis gaat weet ik wat te doen en kan je helpen.
Omdat ik geen super nerd ben en dus ook van online ondernemen, marketing en verkopen weet, kan ik jou in Jip en Janneke taal leren wat jij moet doen om je bedrijf online te laten groeien.

Daarnaast ben ik ook eerlijk, dus als je met zijden handschoentjes aangepakt wilt worden, ben je bij mij niet aan het juiste adres. Ik zeg waar het op staat ook al is dat niet altijd leuk. Mijn eerlijkheid komt wel uit een goed hart.  Je wilt resultaten, toch?

Wil je nog meer weten? Lees dan mijn Womanifesto!

 

Over Marjan Crabtree - The ICT girl 1

Dit ben ik volgens de mensen om mij heen

Over Marjan Crabtree - The ICT girl 2

Mijn visie:

Creating a better world by empowering ambitious anti-normal online entrepreneurs to make a difference.

Mijn missie:

Creating a tribe of confident ambitious anti-normal entrepreneurs.

Lees mijn womanifesto.