Avonturiersclub

DE AVONTURIERSCLUB

De enige club propvol met techniek en strategie die echt werkt voor online ondernemers die uit het keurslijf willen stappen en succesvolle online avonturiers willen zijn
zonder tussen de lijntjes te moeten kleuren
zonder de kudde schapen te moeten volgen die allemaal hetzelfde doen
zonder alweer het vastgelegde pad of plan van weer een andere succesvolle coach te moeten volgen
zelfs als je neefje van 2 nog beter met de computer kan omgaan dan jij
en zelfs als je niet saai van 9 tot 5 werkt omdat je kinderen ook een keer aandacht willen
en zelfs als jouw bedrijf anders is dan alle andere (wat het ook moet zijn).

Avonturiersclub 2

STOP!!

Ga weg van het scherm

Lees deze pagina niet ALS …

 • Je gelooft dat als je als een mak schaap achter de meute aan loopt, je succesvol zult worden
 • Je denkt dat ‘one size fits all’, dat een standaard oplossing is
 • Je graag je dagen spendeert met klagen, zeuren en schelden over hoe oneerlijk het leven is
 • Je er nog niet klaar voor bent om toegang te krijgen tot het walhalla aan technische en strategische kennis
 • Je niet bereid bent om ELKE WEEK 2-3 uur aan je business te besteden

Dan zijn deze pagina, deze oplossing en dit product niets voor jou.

In feite kan niet veel je helpen behalve een wonder (en iedereen die je anders belooft, probeert je gewoon van je geld en je waardigheid te beroven)
Maar als je NIET een van de bovenstaande bent … als je in feite precies tegenovergesteld bent
ALS…
Je een serieuze ondernemer bent die een online succes wil zijn
en je wilt nu eindelijk stoppen met het luisteren naar al het tegenstrijdige advies over online businesses en je wilt daadwerkelijk luisteren naar iemand die weet wat werkt en permanente resultaten krijgt,
dan heb ik verschrikkelijk spannend nieuws voor je …

Mag ik eerlijk zijn?
Ik weet hoe het ‘hoort’ te gaan, Ik hoor je nu te plagen met het idee iets te hebben waarin je misschien geïnteresseerd bent, om met je reptielenbrein te flirten en de paringsdans van de dodo te doen.

Het punt is dat we allemaal weinig tijd hebben en dat er een reden is dat de dodo uitgestorven is. 

Ik wil mijn ‘kindje’ met je delen…

Het kan én zal ervoor zorgen dat jij meer omzet en klanten krijgt onder jouw voorwaarden zonder een dure specialist in te hoeven huren voor elk wissewasje
zodat je eindelijk een leuk online inkoment kunt verdienen en je geen zorgen hoeft te maken over strategie en techniek. Binnen 5 minuten kun jij aan de slag zijn met je WordPress website, SEO, List building, lanceren, conversie verhogen, noem maar op!

Avonturiersclub 3

Dit zijn slechts enkele dingen die je krijgt als je besluit te investeren in
De Avonturiersclub

 • Een beveiligde online omgeving met uren aan materiaal dat bewezen is en werkt zodat je niet uren hoeft te zoeken naar de juiste informatie
 • Een besloten Facebookgroep zodat je vragen kunt stellen aan en kunt sparren met gelijkgestemde ondernemers en mij.
 • In plaats van het aankopen van programma na programma, is dit een club die gericht is op het aanleren van kennis en vaardigheden op één plek. Met ruimte voor sociale acties, serieus kennis vergaren en ook plezier.

Ik raad je aan om even te kijken voordat de 10 plekken weg zijn!

HIER IS WAT JE KAN VERWACHTEN

Avonturiersclub 4
Techniek & Strategie
Uren met video’s en lessen zodat jij je alle kennis en vaardigheden eigen kunt maken die nodig zijn bij het online ondernemen. Elke maand weer nieuwe waardevolle content
Avonturiersclub 5
De meeste uitgebreide en complete uitleg
Jip-en-Janneke taal, praktisch uitgelegd. No-nonsense en geen BS (stierenpoep). Onzin en gebakken lucht krijgen we al genoeg voorgeschoteld. Je wilt gewoon snel aan de bak.
Avonturiersclub 6
Materiaal dat je duizenden euro's gaan besparen.

Van alles. Van hoe je een website maakt en die optuigt tot een conversie machine, tot hoe je een video maakt, hoe je hoger scoort in Google, tot je ideale klant en onweerstaanbare aanbod en hoe je dat lanceert.

Avonturiersclub 7
Een club van online avonturiers die je steunt en inspireert MET WEKELIJKSE LIVE SESSIES
Ontvang en deel feedback van en met mij en de andere avonturiers en experts. Doe mee aan gesprekken en discussies. Doe suggesties over nieuwe content. Er zijn wekelijkse live sessies. Om te netwerken en te leren.

De Avonturiersclub is alleen voor leden! 
Je kunt op elk moment opzeggen.

Verlekker je ook even aan de bonussen van deze week:

Bonus 1: Challenge in de Besloten Facebookgroep: Website APK zodat je zeker weet dat jouw website als een geoliede machine loopt en goed dichtgetimmerd zit.

Bonus 2: iThemes Security Pro plugin (levenslange licentie t.w.v. $80 per jaar) zodat je zeker weet dat jouw site beschermd is tegen hackers.

Bonus 3: Een online 1-op-1 Kick-off sessie met mij zodat we ervoor zorgen dat je het meeste uit jouw lidmaatschap gaat halen.

BEN JE ER KLAAR VOOR?

Avonturiersclub 3

De knop neemt je mee naar de webshop van de Avonturiersclub. Je kunt op elk moment terug of wijzigen. Lidmaatschap van de Avonturiersclub is een maandelijkse automatische afschrijving. Je kunt op elk moment opzeggen of stoppen. Je maandelijkse investering wordt nooit verhoogd.

 

Avonturiersclub 10

Mijn naam is Marjan Crabtree

7 feiten waarom je mij kunt vertrouwen als het om je online strategie en techniek gaat:

 1. Ik ben Marjan Crabtree en ik ben verslaafd aan het Internet….echt waar! Mijn eerste knalroze website zag het levenslicht in 1995 en ik heb sindsdien altijd met het internet gewerkt.
 2. Ik ben bloedeerlijk en stronteigenwijs…doe er je voordeel mee!
 3. Ik ben een echte Geek met zelfs een HBO Informatica-diploma. Ik heb voor verschillende bedrijven over de hele wereld gewerkt. Een klant noemde me eens een ICT goeroe…echt waar!
 4. Ik ben allergisch voor Goeroe Bullshit, behalve als ik zelf de goeroe word genoemd 😉 (zie boven). Ik houd niet van Bullshit en zoete praatjes. Ik zeg waar het op staat en maak dingen niet mooier dan ze zijn.
 5. Ik vertaal Technisch jargon naar Jip en Janneke taal, gewoon makkelijk begrijpbare taal. Ik ben gecertificeerd vertaler Nederlands-Engels met een prestigieus Engels vertaaldiploma. Ik ben niet dus alleen maar een computernerd.
 6. Ik heb nooit een zogenaamde ICT-specialist teveel geld betaald. Als ik iets uit handen geef, weet ik wat ik uit handen geef en een heleboel heb ik zelf uitgevogeld. Het is over het algemeen gezond verstand en dat hebben we allemaal dus wil ik die kennis met je delen.
 7. No nonsense conversie coaching. Say no more! Dus geen hypes, modegrillen… alleen maar onderbouwde kennis gestaafd door meten en testen want we houden niet van gokken.

 Ik zou zelf niet zeggen dat ik een expert ben in Online Strategie en Technologie, maar de 500 eigenwijze ondernemers die ik heb geholpen om van het worstelen met online techniek en strategie naar lekker online vedienen te gaan, zouden het daar ongetwijfeld niet over eens zijn.

Het is slechts één van de voordelen van het helpen van zoveel mensen om Online Strategie en Techniekdraken te verslaannadat ze ontelbare uren, dagen, weken, maanden en soms zelfs jaren naar een oplossing te hebben gezocht.
Maar zo was ik niet altijd. Voordat ik mezelf in de wereld van Online Strategie en Technologie gooide, was ik Software Engineer bij verschillende grote bedrijven wereldwijd en het kostte een ton bloed, zweet en tranen (sommigen zelfs van mij, ; )) om te komen waar ik nu ben.

Daarom noemen ze mij expert … en ik ben er ongelooflijk trots op en op hen.

 

Avonturiersclub 11

Weet je waar ik een hekel aan heb?
Wanneer mensen hun eigen succes tonen als een teken hoe goed ze het gedaan hebben.

Weet je wat ik heel leuk vind? De ‘liefdesbriefjes’ van echte klanten en hun succesverhalen. En daar heb ik er best veel van. 

Het verwarmt mijn hart, elke.keer.weer..

En NEE, ik heb deze mensen niet betaald om al deze leuke dingen over Avonturiersclub te zeggen. Ik zou de hele dag deze juweeltjes met je kunnen delen, maar ik zal je hier van redden en er gewoon een paar delen …. voor nu. 


profile-pic

Ik ben zo'n type die graag alles zelf wil snappen en doen. Dat is niet altijd even handig en efficiënt, ik weet het maar met jouw diensten lukt het me! Jij weet het allemaal zo makkelijk uit te leggen en je humor... ik hou ervan. Ik heb nog niet alles toegepast. Gewoon te druk met andere zaken. Elke keer een stukje, dat is het fijne van de community.

Ingrid


profile-pic

Marjan geeft in korte tijd zoveel heldere tips die je website nét dat beetje meer geven. Echt fijn!

Anoniem


profile-pic

Veel onderwerpen in de leeromgeving, goede uitleg. Nog niet zoveel tijd gehad om dieper in de onderwerpen te gaan, maar ik zit te popelen. Tarief is goed (avonturenclupke), niet te commercieel vind ik, laagdrempelig, je doet het lekker losjes, grappig, praktisch; spreekt me.

Anoniem

Lekker direct en geen onnodige fratsen


profile-pic

Goed werk Marjan. Lekker direct en geen onnodige fratsen. DUIDELIJK. Kortom een aanrader.

Suzanne Verbeek

Laat mij je vertellen waarom dit anders is dan wat je al gezien hebt

Geloof JE dat de sleutel naar success weer een ander online programma is of zelfs een dure business coach?
Wat als ik je vertelde dat het gewoon niet waar is? Wat als je niet eens een dure specialist in hoeft te uren en duizenden euro’s hoeft uit te geven?

Ik ben hier niet om het je te vertellen, maar om het je te laten zien dat De Avonturiersclub de ENIGE club propvol met techniek en strategie is voor online ondernemers die uit het keurslijf willen stappen en succesvolle online avonturiers willen zijn.

Dat betekent dat je niet langer:

 • een gepeperde rekening krijgt van een specialist voor elk wissewasje zodat je je geld wijs kunt spenderen
 • uren niet werkendende oplossingen hoeft te YouTuben of Googlen totdat je vierkante ogen hebt zodat je tijd over hebt voor de leuke dingen in het leven
 • weer een online programma hoeft te kopen die je toch niet afmaakt zodat je je nu kunt concentreren op iets wat WEL werkt.
 • hoeft af te vragen of iets voor jouw bedrijf werkt omdat je geen directe ondersteuning hebt zodat je nu wel succes kunt halen.

Klinkt goed, toch?

Vandaag is het zover, in feite is dit het MOMENT waarop je kunt beslissen …

EEN- Je kunt beslissen om alles te laten zoals het is. Niets anders doen, nog steeds kijken naar coaches, dure specialisten, YouTube en jezelf afvragen of ze je ooit zullen helpen om uiteindelijk te overwinnen. Oké, ik denk dat we het allebei weten. En het is niet leuk

TWEE – Je kunt je verstand verzamelen, alles opzuigen en besluiten het alleen te doen. JE BENT EEN EILAND. Je hebt niemand anders nodig. Nou eigenlijk, ja, je zou dit waarschijnlijk kunnen doen, je bent tenslotte een slim koekje en ik weet zeker dat het beter zal zijn dan optie één … maar, beter is niet wat je zoekt. Heb ik gelijk?

DRIE-  Of je kunt de eerste twee opties op de schroothoop gooien en in plaats daarvan toegang krijgen tot alles wat je ooit nodig hebt. De Avonturiersclub is de enige club is die online werkt en die online is. Je bent binnen 5 minuten binnen en kunt ermee aan de gang, zelfs als je twee technische linkerhanden hebt

Ik denk dat we allemaal weten dat 2 van die opties zo dodelijk zijn als een dodo. Dus de keuze is aan jou … en jij bent degene die de vruchten kan plukken of leven met de gevolgen…..

Ik begrijp het, beslissingsmoeheid is echt. Het nemen van beslissingen kan een pijnlijk proces zijn, en als je nog steeds aan het twijfelen bent over de Avonturiersclub, laat me je helpen het op te splitsen in stukjes die ervoor zorgen dat de het deel van je hersenen dat moet besluiten, begint te huppelen.
De Avonturiersclub helpt je meer klanten en omzet te krijgen
en dit is geen belachelijke belofte. Ik weet het omdat ik het heb gezien. Niet slechts één keer maar

steeds
en steeds
en steeds
weer

niet alleen voor mezelf maar ook voor 500 klanten waar ik de afgelopen jaren mee heb gewerkt!
Nu even de essentie: dit zijn slechts enkele van de dingen die je krijgt als je vandaag besluit lid te worden van de Avonturiersclub:

 • Techniek en Strategie zodat jij niet meer hoeft te twijfelen WAT je nu precies HOE moet doen.
 • De meeste uitgebreide en complete uitleg zodat je meteen aan de slag kunt
 • Een club van online avonturiers die je steunt en inspireert MET WEKELIJKSE LIVE SESSIES zodat je het eenzame leven van Online Ondernemer achter je kunt laten. Je hoort nu bij ONS.

Je krijgt ook nog deze belachelijke bonussen:

 • Bonus 1: Challenge in de Besloten Facebookgroep: Website APK zodat je zeker weet dat jouw website als een geoliede machine loopt en goed dichtgetimmerd zit.
 • Bonus 2: iThemes Security Pro plugin (levenslange licentie t.w.v. $80 per jaar) zodat je zeker weet dat jouw site beschermd is tegen hackers.
 • Bonus 3: Een online 1-op-1 Kick-off sessie met mij zodat we ervoor zorgen dat je het meeste uit jouw lidmaatschap gaat halen t.w.v 65 euro.

Dus tenzij ik echt niet kan rekenen, is dit ter waarde van duizenden euro’s en exact wat je zoekt om je van ‘nou nou’ naar ‘wauw’ te brengen binnen 60 sec. Want zo lang duurt het om lid te worden en toegang te krijgen.

En het is allemaal van jou..hier en nu voor slechts 34,95
Slechts 1,13 per dag…
Om van worstelend naar zegevierend te gaan
Als je er goed over nadenkt, en het vergelijkt met meer klanten en omzet, registreert dit nauwelijks. Toch?

Ik wil dat je Avonturiersclub op mijn eigen risico probeert. Omdat ik weet dat het werkt, maar jij … nog niet!

Als je niet 100% tevreden bent, en ik bedoel zelfs 1% ongelukkig, wil ik dat je het onmiddellijk retourneert. Ik meen het, ik wil je geld niet.

Ik waardeer onze relatie en mijn reputatie meer dan een paar tientjes. Dus probeer Avonturiersclub voor 14 DAGEN (hoewel je alles meteen krijgt, geef ik je 14 DAGEN om helemaal zeker en uiterst tevreden te zijn). Ik zal niets minder nemen!

Dus ga je gang, koop nu – je hebt genoeg tijd om alles te bekijken en te beslissen of dit de juiste club voor jou is. Maar je zult het nooit weten tenzij je de kans neemt en in jezelf investeert.

Avonturiersclub 12

Ik wil wel lid worden van de Avonturiersclub, maar….

WAT KRIJG IK NU PRECIES DAN?

Jij krijgt, voor een ongelooflijk lage investering, toegang to alles wat ik tot nu toe heb gemaakt én ga maken. Online trainingen over hoe jij een belachelijk goed converterende website maakt, hoe je aan list building doet, hoe je site beter scoort in Google, hoe je een weggever maakt, hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt, hoe je je ideale klant bepaalt, hoe je producten en diensten lanceer, hoe je …nou ja, alles wat maar met online ondernemen te maken heeft.  Trainingen ter waarde van duizenden euro’s. En de verzameling blijft maar groeien. Wil je inspraak hebben op wat er toegevoegd wordt? Zorg dan dat je Avonturier wordt en schrijf je nu in.

WAT ZIT ER NÚ AL IN DE CLUB?
Het is een groeiende lijst en ik hoop het te kunnen bijhouden. Dit zijn de onderwerpen die je nu al in de Avonturiersclub kunt vinden: Avonturiersclub 13
WAT IS DE GARANTIE DAT IK RESULTATEN KRIJG?
Er is geen garantie dat je die krijgt maar ik ben er 100% van overtuigd dat als het werk doet en feedback vraag en accepteert dat je resultaten krijgt. Het gaat om de voorwaartse beweging en misschien krijg je geen 10 nieuwe klanten in 3 maanden, je online ondernemening is zeker 10x beter dan hij was…gewoonweg omdat je toegang hebt tot alles wat je nodig hebt. Met die kennis komt kracht!
IK BEN HELEMAAL NIET TECHNISCH EN ZELFS EEN DIGIBEET, KAN IK DIT WEL?
Ik leer je stap voor stap aan de hand van duidelijke instructievideo’s hoe je alles moet doen. Je hoeft echt geen super-techneut te zijn. Kon je mijn gratis WordPress training volgen? Dan kan je dit ook.
IK WEET NOG HELEMAAL NIET WAT IK WIL?
No worries! Je krijgt genoeg handvatten aangereikt om tot een geweldig idee te komen.
IK HEB AL EEN WEBSITE. HEB IK ER DAN WAT AAN?
JA! Je krijgt nieuwe ideeën om je bestaande website aan te passen en te verbeteren. En je krijgt natuurlijk de kennis je website zelf te kunnen onderhouden.
IK HEB NOG GEEN WEBSITE. HEB IK ER DAN WAT AAN?
JA! Je krijgt ideeën en praktische kennis om je meteen goed op te zetten. En je krijgt natuurlijk de kennis je website zelf te kunnen onderhouden.
GEEF JE OOK ONDERSTEUNING ?

Ik geef ondersteuning waar ik kan…

KOMT ALLES METEEN VRIJ?
We zijn geen kleuters. Alles wat er in de Avonturiersclub staat, daar heb je toegang toe. Ik ben nog wel bezig met alles aan het uploaden.
IK HEB NOG HELEMAAL GEEN GROTE LIJST VAN FANS, VOLGERS OF CONNECTIES. WERKT HET DAN WEL VOOR MIJ?
Ja, juist dan kun je het effect goed zien.
HOE LANG HEB IK TOEGANG?
Je hebt toegang zolang jij lidmaatschap betaalt.
KAN IK IN TERMIJNEN BETALEN?
Dat is hier niet nodig. Je betaalt slechts een laag maandbedrag.
HOE SNEL ZIE IK RESULTATEN?
Laten we eerlijk zijn….iedereen die snel actie onderneemt ziet vrijwel meteen resultaat. Deelnemers die actie ondernemen op een snelheid van een slome slak zien resultaten maar dan met de snelheid van….een slome slak. Ik geef je de kennis en handvatten maar ik kan je niet dwingen ze te gebruiken. Nieuwe klanten melden zichzelf niet zomaar aan, weet je.
WERKT DIT VOOR ME ALS IK EEN MONNIK BEN OF EEN PORNOSTER (VUL ZELF EEN ONGEBRUIKELIJK BEROEP IN)?
Het programma werkt voor elke industrie, hoe ongebruikelijk ook. Als je kennis hebt die je online wilt delen, dan kun je dit systeem gebruiken. Het komt op het volgende neer: jij doet het werk en je krijgt resultaat. Enne als je een monnik bent of pornoster, ik kan wel wat tips gebruiken…voor onderzoek natuurlijk.
WAAROM KAN IK NIET GEWOON ZELF MIJN SITE BOUWEN?
Natuurlijk kan je dat. Het verschil is dat ik met mijn ICT-achtergrond nog honderden uren heb geleerd, aangepast, en getest en de resultaten heb gezien die jij wenst. Je kunt dit dus zien als een unieke mogelijkheid om met je grijpgrage handjes het goud te kunnen pakken of je kunt achter je computer zitten en uren spenderen met onderzoeken, proberen…waarbij je soms successen boekt, maar over het algemeen achterop raakt en al die potentiele nieuwe klanten door je vingers glippen.
WAT GEBEURT ER NADAT IK ME INSCHRIJF?
Ik doe mijn magische ICT-trucjes en je krijgt een login voor de Avonturiersclub. Dan hebben we een virtuele welkomstborrel en vervolgens begint de pret 🙂
WAT ALS IK HET ECHT NIETS VIND? KRIJG IK MIJN GELD TERUG?
Je hebt 14 DAGEN om het uit te proberen en als je denkt dat het niet de beste Avonturiersclub in de wereld is dan krijg je elke cent terug. Vertel me wat je hebt gedaan in een e-mail en waarom je het niets vindt (voor mijn feedback) en je krijgt je geld terug. Sowieso kun je elke maand opzeggen.
IS DIT HET OF ZIJN ER NOG BIJKOMENDE KOSTEN?
In principe is dit het. Als jij me zo dankbaar bent en je wilt een koffie bij Starbucks voor me betalen, dan komt dat er nog bij 😉 Misschien komen er mogelijkheden tot upgrade…dat weet ik niet. Nu heb je gewoon tot alles toegang en hoef je nergens iets bij te betalen. Yeeha!
WAAROM ZOU IK NIET EEN (GOEDKOPERE) VA IN DIENST NEMEN?
Een VA doet over het algemeen het werk voor jou. Dan leer je er nog steeds niet van en krijg je nog steeds voor elk wissewasje een rekening. Een VA heeft geen technische achtergrond en is OK als alles volgens het boekje gaat. Jammer genoeg gaat het meestal niet volgens het boekje en dan komen VA’s bij mij om raad.  Net zo makkelijk om dan maar meteen bij mij te komen, toch?
WAAROM JIJ?
Ik heb niet alleen een mooi technisch praatje. Met een Informatica opleiding en meer dan 20 jaar ervaring in de IT heeft het internet geen geheimen voor me. Deze ervaring heb ik opgedaan bij bedrijven als Unilever, HP, Goudse Verzekeringen, Huntsman, New Zealand Police en New Zealand Ministry of Health. Niet de minste namen dus.  Mijn technische kennis en probleemoplossend zijn ongeëvenaard in de online wereld. Daarnaast ben ik gekwalificeerd vertaler Nederlands – Engels en dus niet alleen maar een techie. Al die techniek kan ik goed vertalen in Jip en Janneke taal en dat heb je nodig.
Kun je me helpen als ik er niet uitkom?
In principe zou je het prima moeten redden met alles wat bij de club komt. Mocht je echt klem komen te zitten dan valt er altijd een mouw aan te passen.

En dan is er ook nog dit:

Avonturiersclub 14Mijn kwaliteitsgarantie

Ik ben ervan overtuigd dat je gave stappen gaat maken! Ik ben overtuigd van de waarde van de Avonturiersclub, jij nog niet. Daarom betaal je per maand. Het is 99% zonder risico! Als je denkt dat je niet 10x zoveel waarde krijgt als je investering, e-mail, annuleer en dan zit je nergens aan vast. Je hebt niets te verliezen en alleen maar te winnen aan kennis en vaardigheden, toch?

BEN JE ER KLAAR VOOR?

Avonturiersclub 3