Avonturiersclub 1 week voor 1 euro

DE AVONTURIERSCLUB

De enige club propvol met techniek en strategie voor online ondernemers die uit het keurslijf willen stappen en succesvolle online avonturiers willen zijn
zonder tussen de lijntjes te moeten kleuren
zonder de kudde schapen te moeten volgen die allemaal hetzelfde doen
zonder alweer het vastgelegde pad of plan van weer een andere succesvolle coach te moeten volgen
zelfs als je techniekdraken je ‘s nachts wakker houden
en zelfs als je niet saai van 9 tot 5 werkt omdat je kinderen ook een keer aandacht willen
en zelfs als jouw bedrijf anders is dan alle andere (wat het ook moet zijn).

Avonturiersclub 1 week voor 1 euro 2

DE OUDE MANIER VAN ONLINE ONDERNEMEN IS VOORBIJ!

De nieuwe manier voorkomt de volgende drie Broodjes Aap die zoveel ondernemers weerhouden van online succes.

Zeg maar ‘doei’ tegen deze drie Broodjes Aap

Avonturiersclub 1 week voor 1 euro 3
Je moet op z'n minst een ICT- en Marketingdiploma hebben om succesvol te zijn online...

Ja, en varkens vliegen ook elke ochtend naar hun voederbak. Niet dus….als iedereen die geen ICT- én marketingdiploma heeft er vandaag mee zou stoppen dan is er geen online ondernemer meer over. :-)gs.

Avonturiersclub 1 week voor 1 euro 4
Ik kan toch alles Googlen?
Ja, en ik wil graag geloven dat dit de oplossing voor alle zorgen is. Herken je dit: Je hebt een fantastisch idee voor je website (of business) omdat je een webinar hebt zitten kijken en denkt dat je het zelf wel kunt zonder het bakken geld kostende programma van weer een nieuwe goeroecoach. Hiermee ga je binnenlopen en kun je eindelijk eens die luxe skivakantie met partner en 26 kinderen doen. [Je zit je een hele dag helemaal te pletter te Googlen… Je wordt steeds meer geïrriteerd. Zelfs zo dat je 26 kinderen en partner niet eens meer met je op skivakantie willen. Alle oplossingen die Google je biedt kloppen niet, werken niet en spreken elkaar tegen als ze al niet in het Russisch zijn uitgelegd. Je begint jezelf te overtuigen, ondanks je onderbuikgevoel, dat je toch maar dat programma van die goeroecoach moet kopen, á 3x je jaarinkomen van het afgelopen jaar. Voordeel is dat je dan ook nog een koffiezetapparaat als bonus erbij krijgt. Je moet je 26 kinderen en partner nu vertellen dat die vakantie er never nooit gaat komen omdat je al het geld hebt uitgegeven aan een baggerprogramma. Irritatie op maximaal, bankrekening op donkerrood! Als nu iemand vraagt hoe het met je ‘bedrijfje’ gaat vergeet je even je banksaldo en antwoordt dat het best wel goed gaat. Thuisgekomen check je nog even de vacatures in de buurt. Die baan in loondienst begint nu toch wel aantrekkelijk te lijken. Maar wacht, daar zie je een webinar voor een mogelijke oplossing waarmee je gaat binnenlopen…..* lees verder aan het begin van deze paragraaf* Dus…ja…Google heeft alle oplossingen. Alleen die speld in de hooiberg is zo verdomd lastig te vinden. Het enige wat je nodig hebt is structuur, voorbeelden en duidelijke uitleg (in het Nederlands graag).
Avonturiersclub 1 week voor 1 euro 5
Om te groeien moet je investeren, toch?

Ja…met een hele grote MAAR! Natuurlijk moet je blijven leren om te kunnen groeien. En vaak zit daar een investering aan vast voor training, coaching etc. Wat ‘men’ er altijd bij vergeet te zeggen is dat het geld er wel moet zijn. Jezelf in de schulden steken, je bloedjes van kinderen met droog brood naar school sturen of de hypotheek nog eens drie keer over de kop gooien, zijn niet de oplossingen. Investeer alleen geld wat je hebt of waar je met zekerheid op korte termijn over kunt beschikken! En natuurlijk lonkt dat dure coachingsprogramma van die super succesvolle goeroecoach… Houd dat dan als doel aan de horizon. Eerst eens even ordinair wat geld verdienen en misschien niet een miljoen binnen een jaar.

ONLINE ONDERNEMEN WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK

Avonturiersclub 1 week voor 1 euro 6

Mijn naam is Marjan Crabtree

7 feiten waarom je mij kunt vertrouwen als het om je website en online strategie gaat:

  1. Ik ben Marjan Crabtree en ik ben verslaafd aan het Internet….echt waar! Mijn eerste knalroze website zag het levenslicht in 1995 en ik heb sindsdien altijd met het internet gewerkt.
  2. Ik ben bloedeerlijk en stronteigenwijs…doe er je voordeel mee!
  3. Ik ben een echte Geek met zelfs een HBO Informatica-diploma. Ik heb voor verschillende bedrijven over de hele wereld gewerkt. Een klant noemde me eens een ICT goeroe…echt waar!
  4. Ik ben allergisch voor Goeroe Bullshit, behalve als ik zelf de goeroe word genoemd 😉 (zie boven). Ik houd niet van Bullshit en zoete praatjes. Ik zeg waar het op staat en maak dingen niet mooier dan ze zijn.
  5. Ik vertaal Technisch jargon naar Jip en Janneke taal, gewoon makkelijk begrijpbare taal. Ik ben gecertificeerd vertaler Nederlands-Engels met een prestigieus Engels vertaaldiploma. Ik ben niet dus alleen maar een computernerd.
  6. Ik heb nooit een zogenaamde ICT-specialist teveel geld betaald. Als ik iets uit handen geef, weet ik wat ik uit handen geef en een heleboel heb ik zelf uitgevogeld. Het is over het algemeen gezond verstand en dat hebben we allemaal dus wil ik die kennis met je delen.
  7. No nonsense conversie coaching. Say no more! Dus geen hypes, modegrillen… alleen maar onderbouwde kennis gestaafd door meten en testen want we houden niet van gokken.
Avonturiersclub 1 week voor 1 euro 7

HIERBIJ PRESENTEER IK JE…

DE AVONTURIERSCLUB

Avonturiersclub 1 week voor 1 euro 8

In plaats van het aankopen van programma na programma, is dit een club die gericht is op het aanleren van kennis en vaardigheden op één plek. Met ruimte voor sociale acties, serieus kennis vergaren en ook plezier.

HIER IS WAT JE KAN VERWACHTEN

Avonturiersclub 1 week voor 1 euro 9
Techniek & Strategie
Uren met video’s en lessen zodat jij je alle kennis en vaardigheden eigen kunt maken die nodig zijn bij het online ondernemen. Elke maand weer nieuwe waardevolle content
Avonturiersclub 1 week voor 1 euro 10
De meeste uitgebreide en complete uitleg
Jip-en-Janneke taal, praktisch uitgelegd. No-nonsense en geen BS (stierenpoep). Onzin en gebakken lucht krijgen we al genoeg voorgeschoteld. Je wilt gewoon snel aan de bak.
Avonturiersclub 1 week voor 1 euro 11
Materiaal dat je duizenden euro's gaan besparen.
Van alles. Van hoe je een website maakt en die optuigt tot een conversie machine, tot hoe je een video maakt, hoe je hoger scoort in Google, tot je ideale klant en onweerstaanbare aanbod.
Avonturiersclub 1 week voor 1 euro 12
Een club van online avonturiers die je steunt en inspireert MET WEKELIJKSE LIVE SESSIES
Ontvang en deel feedback van en met mij en de andere avonturiers en experts. Doe mee aan gesprekken en discussies. Doe suggesties over nieuwe content. Er zijn wekelijkse live sessies. Om te netwerken en te leren.

Welke modules hebben we al?

Avonturiersclub 1 week voor 1 euro 13

Vele ondernemers hebben met mij nieuwe kennis en vaardigheden opgedaan via een of meerdere programma’s.  Eindelijk heb ik besloten dit te bundelen en het de enige club te maken die gericht is op Online Avonturiers die enkel op één ding gericht zijn:

SUCCESVOL ONLINE ONDERNEMEN OP HUN EIGEN MANIER

Dit is een manier die bij hen past zodat ze niet als makke schapen achter de meute aanlopen en tips, templates en trucs gebruiken zoals de rest (en er achter komen dat ze niet werken).

ONGEACHT WIE JE BENT

Avonturiersclub 1 week voor 1 euro 14
Een net startende Avonturier die klaar is om online te knallen
Avonturiersclub 1 week voor 1 euro 15
Een al ondernemende Avonturier die geld heeft geinvesteerd in de verkeerde dingen
Avonturiersclub 1 week voor 1 euro 16
Een al ondernemende Avonturier die klaar is voor de volgende stap

ONLINE ONDERNEMEN WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK

Avonturiersclub 1 week voor 1 euro 8

DE AVONTURIERSCLUB EN IK MOETEN GEWOON JE NIEUWE BESTE VRIENDEN WORDEN!


profile-pic

Marjan geeft in korte tijd zoveel heldere tips die je website nét dat beetje meer geven. Echt fijn!

Anoniem

Lekker direct en geen onnodige fratsen


profile-pic

Goed werk Marjan. Lekker direct en geen onnodige fratsen. DUIDELIJK. Kortom een aanrader.

Suzanne Verbeek


profile-pic

Veel onderwerpen in de leeromgeving, goede uitleg. Nog niet zoveel tijd gehad om dieper in de onderwerpen te gaan, maar ik zit te popelen. Tarief is goed (avonturenclupke), niet te commercieel vind ik, laagdrempelig, je doet het lekker losjes, grappig, praktisch; spreekt me.

Anoniem


profile-pic

Ik ben zo'n type die graag alles zelf wil snappen en doen. Dat is niet altijd even handig en efficiënt, ik weet het maar met jouw diensten lukt het me! Jij weet het allemaal zo makkelijk uit te leggen en je humor... ik hou ervan. Ik heb nog niet alles toegepast. Gewoon te druk met andere zaken. Elke keer een stukje, dat is het fijne van de community.

Ingrid
Avonturiersclub 1 week voor 1 euro 18

Vele ondernemers hebben met mij nieuwe kennis en vaardigheden opgedaan via een of meerdere programma’s.  Eindelijk heb ik besloten dit te bundelen en het de enige club te maken die gericht is op Online Avonturiers! Je bent speciaal in wat je doet! Laat dit online ook zien!

IK WIL DAT JE MET ME MEEDOET ZODAT JIJ

✔️ succesvol online onderneemt op je eigen manier zodat het niet geforceerd voelt
✔️ kennis en vaardigheden opdoet en zélf bepaalt wat werkt zodat je niet het trucje van een ander hoeft te volgen
✔️ stopt met investeren in kletskoek-methodes zodat je wel vooruitgang maakt (en je bankrekening ook)
✔️ een netwerk hebt van gelijkgestemde ondernemers om te sparren en mee te lachen
✔️ controle houdt over je eigen online onderneming zonder klotsende oksels van de techniek te krijgen
✔️ op de hoogte blijft van de nieuwste online technieken en strategieën

START MET ONDERNEMEN OP JE EIGEN MANIER NORMAAL IS NIET GEK GENOEG!

Laat mij je vertellen waarom dit anders is dan wat je al gezien hebt

Deze club Andere communities
Product Uniek in zijn soort  Niet gericht op meetbare resultaten
 Process Speciaal gemaakt om meteen te implementeren Gemaakt om alleen de theorie uit te leggen of een standaard template te gebruiken die uiteindelijk niet werkt voor jou.
 Methode Geleverd in krachtige en praktische lessen en sessies (met opname)  Meestal alleen theorie en saaaaaaaie video’s en je mag het alsnog zelf uitvogelen….
 Instructeur  Gek, maf, bloedeerlijk, no-nonsense met een behoorlijke bak aan ICT-ervaring Saaaaaaaiiiiii

Start met ondernemen op je eigen manier

NORMAAL IS NIET GEK GENOEG!

BEN JE ER KLAAR VOOR?

Avonturiersclub 1 week voor 1 euro 8

De knop neemt je mee naar de webshop van de Avonturiersclub. Je kunt op elk moment terug of wijzigen. Lidmaatschap van de Avonturiersclub is een maandelijkse automatische afschrijving. Je kunt op elk moment opzeggen of stoppen. Je maandelijkse investering wordt nooit verhoogd.

 

Ik wil wel lid worden van de Avonturiersclub, maar….

WAT KRIJG IK NU PRECIES DAN?
Jij krijgt, voor een ongelooflijk lage investering, toegang to alles wat ik tot nu toe heb gemaakt én ga maken. Online trainingen over hoe jij een belachelijk goed converterende website maakt, hoe je aan list building doet, hoe je site beter scoort in Google, hoe je een weggever maakt, hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt, hoe je je ideale klant bepaalt, hoe je …nou ja, alles wat maar met online ondernemen te maken heeft.  Trainingen ter waarde van duizenden euro’s. En de verzameling blijft maar groeien. Wil je inspraak hebben op wat er toegevoegd wordt? Zorg dan dat je een pionier wordt en schrijf je nu in.
WAT ZIT ER NÚ AL IN DE CLUB?
Het is een groeiende lijst en ik hoop het te kunnen bijhouden. Dit zijn de onderwerpen die je nu al in de Avonturiersclub kunt vinden: Avonturiersclub 1 week voor 1 euro 21
WAT IS DE GARANTIE DAT IK RESULTATEN KRIJG?
Er is geen garantie dat je die krijgt maar ik ben er 100% van overtuigd dat als het werk doet en feedback vraag en accepteert dat je resultaten krijgt. Het gaat om de voorwaartse beweging en misschien krijg je geen 10 nieuwe klanten in 3 maanden, je online ondernemening is zeker 10x beter dan hij was…gewoonweg omdat je toegang hebt tot alles wat je nodig hebt. Met die kennis komt kracht!
IK BEN HELEMAAL NIET TECHNISCH EN ZELFS EEN DIGIBEET, KAN IK DIT WEL?
Ik leer je stap voor stap aan de hand van duidelijke instructievideo’s hoe je alles moet doen. Je hoeft echt geen super-techneut te zijn. Kon je mijn gratis WordPress training volgen? Dan kan je dit ook.
IK WEET NOG HELEMAAL NIET WAT IK WIL?
No worries! Je krijgt genoeg handvatten aangereikt om tot een geweldig idee te komen.
IK HEB AL EEN WEBSITE. HEB IK ER DAN WAT AAN?
JA! Je krijgt nieuwe ideeën om je bestaande website aan te passen en te verbeteren. En je krijgt natuurlijk de kennis je website zelf te kunnen onderhouden.
IK HEB NOG GEEN WEBSITE. HEB IK ER DAN WAT AAN?
JA! Je krijgt ideeën en praktische kennis om je meteen goed op te zetten. En je krijgt natuurlijk de kennis je website zelf te kunnen onderhouden.
GEEF JE OOK ONDERSTEUNING ?
Ik geef ondersteuning waar ik kan. En ben je pionier-lid? Dan heb je helemaal geluk 🙂
KOMT ALLES METEEN VRIJ?
We zijn geen kleuters. Alles wat er in de Avonturiersclub staat, daar heb je toegang toe. Ik ben nog wel bezig met alles aan het uploaden.
IK HEB NOG HELEMAAL GEEN GROTE LIJST VAN FANS, VOLGERS OF CONNECTIES. WERKT HET DAN WEL VOOR MIJ?
Ja, juist dan kun je het effect goed zien.
HOE LANG HEB IK TOEGANG?
Je hebt toegang zolang jij lidmaatschap betaalt.
KAN IK IN TERMIJNEN BETALEN?
Dat is hier niet nodig. Je betaalt slechts een laag maandbedrag.
HOE SNEL ZIE IK RESULTATEN?
Laten we eerlijk zijn….iedereen die snel actie onderneemt ziet vrijwel meteen resultaat. Deelnemers die actie ondernemen op een snelheid van een slome slak zien resultaten maar dan met de snelheid van….een slome slak. Ik geef je de kennis en handvatten maar ik kan je niet dwingen ze te gebruiken. Nieuwe klanten melden zichzelf niet zomaar aan, weet je.
WERKT DIT VOOR ME ALS IK EEN MONNIK BEN OF EEN PORNOSTER (VUL ZELF EEN ONGEBRUIKELIJK BEROEP IN)?
Het programma werkt voor elke industrie, hoe ongebruikelijk ook. Als je kennis hebt die je online wilt delen, dan kun je dit systeem gebruiken. Het komt op het volgende neer: jij doet het werk en je krijgt resultaat. Enne als je een monnik bent of pornoster, ik kan wel wat tips gebruiken…voor onderzoek natuurlijk.
WAAROM KAN IK NIET GEWOON ZELF MIJN SITE BOUWEN?
Natuurlijk kan je dat. Het verschil is dat ik met mijn ICT-achtergrond nog honderden uren heb geleerd, aangepast, en getest en de resultaten heb gezien die jij wenst. Je kunt dit dus zien als een unieke mogelijkheid om met je grijpgrage handjes het goud te kunnen pakken of je kunt achter je computer zitten en uren spenderen met onderzoeken, proberen…waarbij je soms successen boekt, maar over het algemeen achterop raakt en al die potentiele nieuwe klanten door je vingers glippen.
WAT GEBEURT ER NADAT IK ME INSCHRIJF?
Ik doe mijn magische ICT-trucjes en je krijgt een login voor de Avonturiersclub. Dan hebben we een virtuele welkomstborrel en vervolgens begint de pret 🙂
WAT ALS IK HET ECHT NIETS VIND? KRIJG IK MIJN GELD TERUG?
Je hebt 14 DAGEN om het uit te proberen en als je denkt dat het niet de beste Avonturiersclub in de wereld is dan krijg je elke cent terug. Vertel me wat je hebt gedaan in een e-mail en waarom je het niets vindt (voor mijn feedback) en je krijgt je geld terug. Sowieso kun je elke maand opzeggen.
IS DIT HET OF ZIJN ER NOG BIJKOMENDE KOSTEN?
In principe is dit het. Als jij me zo dankbaar bent en je wilt een koffie bij Starbucks voor me betalen, dan komt dat er nog bij 😉 Misschien komen er mogelijkheden tot upgrade…dat weet ik niet. Nu heb je gewoon tot alles toegang en hoef je nergens iets bij te betalen. Yeeha!
WAAROM ZOU IK NIET EEN (GOEDKOPERE) VA IN DIENST NEMEN?
Een VA doet over het algemeen het werk voor jou. Dan leer je er nog steeds niet van en krijg je nog steeds voor elk wissewasje een rekening. Een VA heeft geen technische achtergrond en is OK als alles volgens het boekje gaat. Jammer genoeg gaat het meestal niet volgens het boekje en dan komen VA’s bij mij om raad.  Net zo makkelijk om dan maar meteen bij mij te komen, toch?
WAAROM JIJ?
Ik heb niet alleen een mooi technisch praatje. Met een Informatica opleiding en meer dan 20 jaar ervaring in de IT heeft het internet geen geheimen voor me. Deze ervaring heb ik opgedaan bij bedrijven als Unilever, HP, Goudse Verzekeringen, Huntsman, New Zealand Police en New Zealand Ministry of Health. Niet de minste namen dus.  Mijn technische kennis en probleemoplossend zijn ongeëvenaard in de online wereld. Daarnaast ben ik gekwalificeerd vertaler Nederlands – Engels en dus niet alleen maar een techie. Al die techniek kan ik goed vertalen in Jip en Janneke taal en dat heb je nodig.
Kun je me helpen als ik er niet uitkom?
In principe zou je het prima moeten redden met alles wat bij de club komt. Mocht je echt klem komen te zitten dan valt er altijd een mouw aan te passen.

En dan is er ook nog dit:

Avonturiersclub 1 week voor 1 euro 22Mijn kwaliteitsgarantie

Ik ben ervan overtuigd dat je gave stappen gaat maken! Ik ben overtuigd van de waarde van de Avonturiersclub, jij nog niet. Daarom kun je nu een week meedoen voor 1 euro. Het is 99% zonder risico! Als je denkt dat je niet 10x zoveel waarde krijgt als je investering, e-mail, annuleer binnen 1 week en dan zit je nergens aan vast. Wil je langer meedoen dan gaat het automatisch over in een abonnement dat je per maand kunt opzeggen. Je hebt niets te verliezen en alleen maar te winnen aan kennis en vaardigheden, toch?

BEN JE ER KLAAR VOOR?

Avonturiersclub 1 week voor 1 euro 8