Home

Van een website die flopt naar een website die topt

Ik help ambitieuze ondernemers die online willen ondernemen en opzien tegen alles wat daarbij komt kijken, binnen een jaar hun online business te hebben draaien met alle systemen en technieken, zodat ze meer klanten en omzet krijgen.

Dat doe ik door je praktische en strategische vaardigheden te leren om je online business te laten groeien.

Home 1

Van een website die flopt naar een website die topt

Dit is een verlangen dat veel van mijn klanten hebben. Dit betekent niet dat ze super competitief willen zijn maar dat ze voelen dat er meer online mogelijk is dan de resultaten die ze nu behalen. Ik help ambitieuze ondernemers die online willen ondernemen en opzien tegen alles wat daarbij komt kijken, om binnen een jaar hun online business te hebben draaien met alle systemen en technieken, zodat ze meer klanten en omzet krijgen.
Dat doe ik door door je praktische en strategische vaardigheden te leren om je online business te laten groeien.
Mijn naam is Marjan Crabtree en ik leer ondernemers hoe ze meer klanten en omzet online kunnen halen.
Geen website? Geen probleem, we kunnen ook meteen samen een super klantentrekkende website maken.

Home 2

Mijn naam is Marjan Crabtree, de zwarte koffiedrinker van the ICT girl. Als Website Strategist.Conversie Coach en Techniek Drakentemmer maken wij jouw website zo optimaal mogelijk en vinden wij voor jou de best passende technische oplossingen zodat jij je online business kunt laten groeien.

Hoe doe je dat dan?

Je business coach vertelt je wát je moet doen, ik vertel je ook hóe je dat kunt doen. Ik help je met advies en support. En wat nog beter is, ik ga je trainen om het meeste uit je website te halen. Geen geld meer uitgeven aan dure specialisten, je kunt het zelf.

Een online business is afhankelijk van een goede website. Samen maken wij jouw website de beste zodat jij meer klanten en dus meer omzet gaat halen!

Als eerste heb ik een gratis online WordPress-training voor je, als je nog helemaal moet beginnen.

Heb je al een website, maar wil je die naar een hoger niveau tillen? Schijf je dan hieronder in en ik houd je op de hoogte met nuttige tips voor je website en online zichtbaarheid. Ik laat je ook weten wanneer mijn webinars zijn en mijn trainingen starten.

Home 3

BLIJF REGELMATIG IN MINUTEN OP DE HOOGTE


Spam is voor mij een sketch van Monty Python, Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ze moeten ze uit mijn samengeknepen vingertjes pulken en dat gaat ze niet lukken. Je krijgt onregelmatig informatie van mij over online business optimalisatie, conversie en af en toe een geintje. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Verveel je je? Lees dan mijn privacyverklaring

Wil je meer weten?
Stuur me een
e-mailtje of bel me.

Samen maken wij

jouw online business de beste!

Home 4

Magische Business Bots
voor drukke ondernemers die wel inschrijvers willen en willen verkopen
maar niet de tijd en energie hebben of die techniekdraak niet wil temmen.

Home 5

De enige club propvol met techniek en strategie for ‘anti-normale’ ondernemers die succesvolle online avonturiers willen zijn.

Home 6

Gegarandeerd meer verkopen en omzet door een optimale lancering!

Home 7

Zullen we even sparren?
In de gratis Online Boost Sessie geef ik gegarandeerd jouw business een boost.

Home 8

Een professionele en eerlijke evaluatie van jouw website.

Home 9

Wat heb jij nodig om stappen te zetten?

Wat zeggen anderen?

Ik vind jouw manier van presenteren/aanbieden erg goed!!Juiste toon..erg prettig !! Mijn complimenten!”

profile-pic
Pascale Graaf

Marjan geeft in korte tijd zoveel heldere tips die je website nét dat beetje meer geven. Echt fijn!

profile-pic
Anoniem

Ik moet je een compliment geven

Ik moet je een compliment gevenJe bent de eerste die me zo hier en daar de handvaten biedt om mijn kennis naar "deze tijd" te tillen. Gewoon praktisch en aan de slag. Precies wat ik nodig heb. Ben inmiddels al een stuk verder en wil morgen proberen een kleine start te maken met mijn eerste WP siteIk betaal niet zo snel voor info. Heb wel je webinar gevolgd woensdag. Betaald!!!!En ik meen het echt. Voor mij persoonlijk pak je het precies goed aan. Heel direct en praktisch en daar houd ik van!

profile-pic
Suzanne Verbeek

Lekker direct en geen onnodige fratsen

Goed werk Marjan. Lekker direct en geen onnodige fratsen. DUIDELIJK. Kortom een aanrader.

profile-pic
Suzanne Verbeek

Helder en to the point

Marjan was helder en to the point in het korte tijdsbestek dat we hadden, mooie tips gekregen, ik kan fijn knutselen aan m’n site en weet dat ik Marjan kan inschakelen als t m’n pet te boven gaat, dank je wel! Nicole Klip

profile-pic
Nicole Klip

Handig alle aspecten bij elkaar. en zoals bij jou altijd het geval is: helder en vriendelijk uitgelegd met praktische opdrachten.

profile-pic
Berna Wellen

Leuke Blogs

Maakt Design echt uit? 4 lelijke sites die knallen!

Design wordt vaak gezien als het meest belangrijke voor je website. De volgende 4 websites zijn het bewijst dat design echt niet alles is. Als je moet kiezen waar jij je tijd, energie en geld aan spendeert dan is een optimale dienst of optimaal product samen met een...

Lees meer

2. Wat is een goed Conversiepercentage?

Wat is een goed Conversiepercentage? Het is een vraag die ik regelmatig krijg. En als ik die vraag online gesteld zie worden dan komt er een wirwar aan antwoorden over wat nou een goed conversiepercentage is. Het wordt er zo niet duidelijk op voor je. Dit artikel is...

Lees meer
Home 3

MAAK JE EIGEN WEBSITE IN DRIE GRATIS VIDEOLESSEN

MAAK JE EIGEN WEBSITE IN 3 GRATIS VIDEOLESSEN

VERDIEN MEER MET WAT JE AL HEBT

speel de gratis Conversie Game

x