Is jouw site S.H.I.T.?

Vraag jij je wel eens af of jouw site shit is?
Je site moet echt S.H.I.Tzijn:
Snel,
Hoog scoren in Google,
gericht op je
Ideale klant en
Technisch in orde.

Wist je dat je eenvoudig een site kunt hebben die WEL klanten trekt door kleine schijnbaar onbeduidende wijzigingen aan te brengen?

(S) De prestatie van een website wordt nog wel eens onderschat als meetellende factor bij het verhogen van conversie. Elke seconde extra laadtijd kan je conversie met 7% verlagen.

(H) Bij het zoeken kijkt men echt niet verder dan de tweede pagina. Je site moet dus redelijk scoren.

(I) Als je site niet aansluit bij je Ideale klant (doelgroep, niche) verlies je potentiele klanten,

(T) Fouten in je site? Code die niet klopt? Je potentiele klanten zijn weg….

Is jouw site S.H.I.T.? 

Laten we eens kijken met de gratis S.H.I.T. Check die begint met het testen van SH (Snelheid en Hoog scoren in Google (SEO dus)).

Als jij een eigenwijze ondernemer bent die controle wil houden over je bedrijf en zelf wilt sturen, en je hebt nog ruimte voor meer klanten, laat me je dan geruststellen.
De S.H.I.T. Check is bedoeld voor  jou!

Waarom zou het je kunnen schelen wie ik ben?

Het simpele antwoord is: NIET, tenzij je worstelt met niet genoeg klanten en omzet. Maar als je dat doet en je wilt weten waarom iemand die eerst een High Flying Developer / Software Engineer was, talloze uren besteedde aan het vinden van een manier om online strategie en techniek wél te laten werken.  Als je snel duidelijk wilt hebben in wat er wel of niet werkt, dan moet je misschien even opletten. Mijn naam is Marjan Crabtree en ik word ook wel de ‘Google Goochelaar’ genoment.  Op papier heet dat Online Business Architect.
Aangenaam kennis te maken!
arjan Crabtree, de zwarte koffiedrinker van the ICT girl

De eerste stap naar een site
die wel klanten genereert
is de S.H.I.T. Check

Dus nu is het aan jou!

Klik op de grote oranje knop hieronder en krijg meteen inzicht krijgen in wat er niet werkt voor je site zonder een super dure specialist in het huren, in een nieuwe site te investeren zodat je eindelijk klanten kunt genereren met je website binnen een paar tellen

 
 

Door op bovenstaande knop te drukken geef je toestemming dat ik jouw gegevens gebruik om een rapport te genereren en je hierover een beperkt aantal e-mails te sturen (inclusief de link naar het rapport). Je wordt niet automatisch op een algemene mailinglijst gezet. 

Verveel je je tijdens het genereren van het rapport, dan kan je altijd de privacyverklaring lezen.

De S.H.I.T. Check is een online scan van je website die je in een oogopslag een idee geeft hoe het met de Snelheid en Hoog in Google Scoren staat in je website. Kortom het geeft informatie over de prestatie en zoekmachine-optimalisatie van je site. 

Wil je weten hoe je verder je site kunt optimaliseren of hoe je het rapport moet implementeren?
Stuur me een berichtje via de bot.