Ik ben jarig: kadootje!

Ja het is echt waar. Vandaag ben ik jarig.

10628857_709244459145555_834915659069473128_o
Deze foto plaatste iemand vandaag op mijn Facebook-tijdlijn. Heel toepasselijk.

De magie van een kinderverjaardag is er op mijn leeftijd niet meer bij, Als ik kaarsjes moet uitblazen ,ben ik een uur aan het blazen. En, het moet dan wel een heel grote taart zijn, anders passen de kaarsjes er niet op.
Feestjes doe ik ook al jaren niet meer aan. Niet dat ik het erg vind om ouder te worden, maar het is zo’n gedoe allemaal. Je bent vaak de hele avond aan het rennen om het iedereen naar de zin te maken en dan kun je niet genieten van je feestje. Ik klink nu een beetje als een sombere veertiger, maar zo erg is het niet hoor. Toch heb ik het gevoel dat ik mijn verjaardag dit jaar moet vieren. Ik voel me lichter, jonger zelfs, er staat wat te gebeuren…..

Pay it forward

ttronslien-8721Vandaag ben ik dus jarig en geef ik een feestje. Ik hoef geen kadootjes, ik vind het leuker om te geven en met mensen samen te zijn.

Nu heb ik lang nagedacht maar ben er nog niet helemaal uit wat ik kan geven. Ik ben erg voorstander van Pay it forward acties. Ik wil dus iets doen waar ik zelf geen voordeel bij haal maar waar ik er vanuit kan gaan dat diegene waar ik iets voor doe uiteindelijk ook iets doet voor de maatschappij. Dit is misschien een beetje krom uitgelegd, maar je begrijpt wel wat ik bedoel.

Ik wil je dus uitnodigen om in de reacties hieronder een idee aan te dragen. Het beste idee zal ik ten uitvoer brengen. Houd er alsjeblieft wel rekening mee dat ik een kleine zelfstandige ben met een klein budget.  En als het iets met mijn bedrijf of vakgebied te maken heeft, is het helemaal leuk.

Ik kijk uit naar jullie reacties.

 

4
Reageren

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
AAM
Gast
AAM

Elke dag iets weggeven(heb ik niet van mezelf hoor)

Rudi
Gast
Rudi

De Padvinders hadden “heitje voor karweitje” en was vroeger iets waarmee je iemand anders kon helpen, zonder daarvoor echt veel kreeg.
Er zijn zo vreselijk veel vrijwilligers overall nodig. Is dat niet een idee om te helpen ?