the ICT girl

the ICT girl

wie is dat dan?

Ik ben de zwarte koffiedrinker van the ICT girl. Als Website Strategist en Techniek Drakentemmer maken wij samen jouw website zo optimaal mogelijk en vinden wij voor jou de best passende strategische en technische oplossingen zodat jij je online business kunt laten groeien. Ik vind dat jij als zelfstandig ondernemer recht hebt op eerlijk advies voor een betaalbare prijs, zeker als het gaat om jouw website en je online zichtbaarheid.

Betere online zichtbaarheid is beter voor business!

Je wordt tegenwoordig overladen met veel te dure oplossingen die jij als zelfstandig ondernemer niet nodig hebt. Het is moeilijk om van deze gigantische hoeveelheid technische bedrijven advies te krijgen waar jij wat aan hebt en niet waar de organisatie beter van wordt. En vaak betaal je veel geld aan dure professionals en krijg je voor elke kleine aanpassing opnieuw een factuur. Ik vind dat dit anders moet!

Wat wil jij uitstralen met jouw website?

Daarom geef ik jou handvatten en tools waarmee jij direct aan de slag kan! Samen kijken we wat jij met je website wilt bereiken, wat je uit wilt stralen en wat jouw wensen zijn. Ook kijken we naar waar jij heel blij van wordt. Daarna kijken we hoe jij je website beter kan maken dan die van jouw meest succesvolle concurrent, hoe jij je passie via je website over kan brengen en hoe je zelf je website kan onderhouden en van daaruit groots kunt gaan ondernemen.

Heb je nog geen website? Geen probleem, dan maken we samen een prachtige website waarmee jij je concurrenten het nakijken geeft.

Van website naar online zichtbaarheid

En ik ga een stap verder! We bouwen niet alleen samen je website, ik help je ook met al je technische en strategische vragen over online zichtbaarheid. Denk aan:

  • Welke plugins heb ik nodig in WordPress?
  • Hoe koppel in mijn social media kanalen aan mijn website?
  • Hoe zorg ik dat mijn website hoger in Google komt?
  • Welke software heb ik nodig om bijvoorbeeld een webinar te geven, afbeeldingen te maken voor op mijn social media of om een filmpje te uploaden?
  • Hoe maak ik een webshop of online lesomgeving?
  • Of welke microfoon kan ik het beste gebruiken om filmpjes te maken?
  • Welke stappen moet ik gaan maken om meer mensen te bereiken, meer klanten te krijgen en dus meer omzet te krijgen.
  • Ik ben al die online trucjes zat en wil niet als een schaap achter de kudde aan. Wat kan IK doen, op MIJN manier?

Vraag maar raak! Geen (technische) vraag is mij te gek!

Wat mag je van mij verwachten?

Je krijgt antwoord op al jouwvragen in duidelijk taal die jij begrijpt. Ik deel graag mijn kennis met jou en leg je uit hoe jij grote stappen kunt gaan maken.
Hoe je ook besluit met mij samen te werken, het is altijd duidelijk wat je krijgt en wat het kost.

Ik ben duidelijk en eerlijk, zonder flauwekul, zodat jij krijgt wat bij je past en je krijgt vaak meer dan dat je verwacht!

The ICT girl helpt jou graag verder met een succesvolle website die bij jou past en die bijdraagt aan je professionele online zichtbaarheid.

Hoe kom je met mij in contact?

Waarmee kan ik jou helpen? Neem contact met mij op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Wat maakt mij anders?
Ik eet mijn kiwi’s ???? met schil. ????

Ik heb niet alleen een mooi technisch praatje. Ik ben een ICT-er in hart en nieren, een troubleshooter. Dus als er iets mis gaat weet ik wat te doen en kan je helpen.
Omdat ik geen super nerd ben en dus ook van online ondernemen, strategie, marketing en verkopen weet, kan ik jou in Jip en Janneke taal leren wat jij moet doen om je bedrijf online te laten groeien.

Ik ben eerlijk en zal je dus nooit naar de mond praten om snel een verkoop te kunnen doen. Bij jezelf blijven en op je eigen manier ondernemen, anti-normaal en eigen-wijs. Als je jezelf daarin herkent dan ben je bij mij aan het goede adres.

Dit ben ik volgens de mensen om mij heen

the ICT girl 1

Mijn visie

Creating a better world by empowering ambitious anti-normal online entrepreneurs to make a difference.

Mijn missie

Creating a tribe of confident ambitious anti-normal entrepreneurs.