Waarom the ICT girl?

Mijn Eigenschappen_Kwaliteiten (1)
Dit is hoe jullie me zien. Fijn!

Op 30 september heb ik CosmicKnot hernoemd naar the ICT girl.

Waarom? CosmicKnot was toch een goede naam?
Dat was het zeker, maar voor een hele groep mensen was de naam toch te vaag. Alleen spirituele mensen of echte IT-geeks konden er wat mee. Het sprak niet genoeg tot de verbeelding.

the ICT girl is wat dat betreft duidelijker. Je krijgt een beeld van een ‘Nerdig’ meisje met een brilletje…ja, van mij dus! 😉
Het is voor mij de manier om mijn passies over te brengen: ICT en talen. Fijn he?
Met de naamsverandering komen nog een paar andere wijzigingen. Zo heb ik een blogservice toegevoegd voor als je niet wil of kan bloggen. Ik doe het graag voor je.

Wat ik nog leukst en spannendst vind en waar ik het meest enthousiast over ben is de online training die ik ga maken. Het wordt echt ontzettend leuk. In die training ga ik je stap voor stap uitleggen hoe je een website maakt (geen technische kennis noodzakelijk), hoe je de teksten schrijft, hoe je zoekmachine optimalisatie doet en hoe je social media gebruikt. Misschien dat ik ook nog een module maak die je leert hoe je je eigen website kunt vertalen met tips en trucs over hoe de ‘Pro’s’ dat doen.

Ik ben nog bezig met de invulling van de training, dus als je nog ideeën hebt dan hoor ik ze graag hier of hieronder in de reacties.

 

 

 

 

Reageren

avatar
  Subscribe  
Abonneren op